Kok:o 27x70 cm
Lisätietoja
Antikuorsaustyyny, jotta löydät ilon levätä.
Esittelemme uuden kuorsaamista vähentävän tyynyn Breath Easy, joka on tehty vallankumouksellisesta 3-Texistä. Se on kolmiulotteinen tekstiilikangas, joka tunnetaan myös nimillä 3Tex tai 3D-kudos. Se erottuu perinteisistä tekstiileistä kolmiulotteisen rakenteensa avulla, jossa kahden kankaan miljoonat kuidut on kudottu yhteen lujan ja jämäkän rungon ympärille. Rakenne tarjoaa erinomaisen mukavuuden tunteen, eikä se menetä muotoaan käytössä.

Breath Easyn erikoisrakenne kohottaa pään parhaaseen mahdolliseen asentoon, joka auttaa nukkumaan suu suljettuna. Se helpottaa hengittämistä nenän kautta ja parantaa ilmavirtausta, mikä vähentää kuorsauksen aiheuttamaa katkonaisuutta ja estää uniapnean puhkeamisen. 3Tex -tekniikka jakaa kehon paineen, edistää hengittävyyttä ja antaa sinun nukkua kuivassa ja terveessä ympäristössä.

Merkittävien kliinisten tutkimusten tulokset kertovat, että antikuorsaustyyny vähentää apneoiden määrää keskimäärin 67,6 % ja kuorsausta yön aikana 72,5 %. Lisäksi kuorsausaika lyhenee 81,6 % ja kuorsaus harvenee 42 %.
Tiedot kerättiin vertaamalla antikuorsaustyynyä tavallisiin tyynyihin. Tehoaa 84,2 % tapauksista.

Tyynyn mukana tulee yksi tyynynsuojus, joka on helppo irrottaa pesuun. Tyynynsuojuksia on saatavana myös erikseen.
hinta

59,95 €

Tuote on tilapäisesti loppunut
Tilapäisesti loppu

Toimituskulut alkaen

5,95 €  Nouto postista
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

5,95 €  Nouto postin pakettiautomaatista
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

0,00 €  Nouto myymälästä